Nou cap de setmana de diversió amb Respir

Des de Nexe Fundació busquem que les famílies també tinguin el seu moment de desconnexió i relax, i és per això que ens en anem amb els infants a passar uns dies del més divertits. Aquest cap de setmana, del 5 i 6 de juny, l’entreteniment dels més petits està assegurat.

27 nens i nenes gaudiran del Respir de cap de setmana, divertint-se amb els seus amics, fent jocs i tallers, mentre els seus pares i mares gaudeixen d’un temps per ells. Saber que els teus fills s’ho estan passant així de bé és el veritable “respir”.

El Respir cap de setmana és una activitat on els infants poden gaudir d’un cap de setmana entre amics en un entorn natural, durant el qual es realitzen diverses activitats lúdiques, tallers, passejos per la natura, jocs grupals…

El Respir es porta terme a la casa de colònies de Viladoms de Baix, situada a Castellbell i el Vilar (Bages). L’alberg està totalment equipat per a donar a resposta a les necessitats dels nostres infants, amb una extraordinària panoràmica de la muntanya de Montserrat.

Un cop passin aquests dos dies, els nens i nenes tindran desenes d’experiències per explicar als seus familiars. D’això no en tingueu cap dubte!

T’apuntes a passar un cap de setmana entre amics?

Us hi esperem!

Actualitat Nexe