La recepta d’avui: Gelatina de mango amb canyella

Nexe Fundació tenim una dilatada experiència en la innovació al voltant de l’alimentació saludable. Cuinem amb productes Km0 i juguem amb tot tipus de formes, olors, sabors i colors perquè vivim el moment de l’àpat com una part importantíssima del dia a dia dels nens i nenes.

La Mar Martínez, encarregada de l’alimentació, ens presenta el que significa per a nosaltres l’alimentació saludable i adaptada a les necessitats dels nostres infants.

El mango és una fruita exòtica que atrau l’atenció dels infants, gràcies al seu color i sabor característic. D’altra banda, la canyella dóna una dolçor especial que els hi encanta. Amb aquestes propietats, i la fàcil deglució de la gelatina, és una recepta molt apta per a aquesta època de l’any.

Els objectius del nostre programa d’alimentació són:

– Garantir una nutrició variada, equilibrada i adaptada a les necessitats de cada infant.

– Eliminar o reduir complicacions respiratòries.

– Integrar l’alimentació de l’infant amb pluridiscapacitat dins les seves dinàmiques familiars i socials, acompanyant i assessorant les famílies i altres professionals en l’adaptació de qualsevol aliment.

Aviat anirem publicant més receptes per tal de que aneu seguint el dia a dia de Nexe, pel que fa a l’alimentació.. Estigueu atents!

 

Actualitat Nexe