Dia d’activitat sensorial pels infants del CAE
Activitat sensorial

Des del Centre d’Atenció Especialitzada (CAE), Nexe Fundació treballa dia a dia per poder oferir als infants  els nostres serveis amb la millor qualitat possible. És per això que innovem constantment per poder descobrir nous mètodes que facin la vida dels nens i nenes una mica més senzilles.

Avui hem dut a terme una activitat d’estimulació sensorial a través de materials de diferents formes, textures i colors, que ressalten gràcies a la llum negra. D’aquesta manera els infants descobreixen un entorn motivador a la vegada que experimenten amb aquest material, desenvolupant les seves capacitats motrius, cognitives, socials i sensorials.
I aquesta és només una de les diverses activitats que tenim preparades de cara al futur i que anirem penjant tant a la nostra pàgina web com a les xarxes socials perquè no se us escapi cap detall!

Actualitat Nexe

blank

TROBADA D’AVIS I ÀVIES

Us proposem una trobada el proper 11/05/23, amb altres avis i àvies que estan vivint la mateixa situació que vosaltres, on podreu compartir experiències, inquietuds,

+ info »
blank

AJUDES PUA 2023

Han sortit aprovades les ajudes PUA 2023. Informació important: S’accepten les despeses de l’any 2021 que no es van resoldre en la convocatòria 2021. Cal,

+ info »