La Kings League juga perquè nosaltres puguem jugar

Els millors jugadors de la Kings League, han impulsat el torneig solidari “Los Reyes del Pàdel” per la millora de la qualitat de vida dels infants amb pluridiscapacitat que assisteixen a Nexe Fundació.

El 100% del recaptat el destinarem al nostre programa de respir i lleure, un servei essencial, ja que els nens i nenes gaudeixen d’activitats de cap de setmana, en colònies adaptades, amb una ràtio d’un professional especialitzat per infant, alhora que les famílies tenen un temps de descans en la cura 24h/7 dies a la setmana que requereix una persona amb una gran dependència.

Per aquesta acció solidària, que han anomenat “Pàdel Kings”, 24 jugadors d’aquesta lliga jugaran al pàdel el pròxim diumenge 30 d’abril, en les pistes d’Oci Padel, al Poliesportiu Municipal Bellvitge “Sergio Manzano”: Av. Mare de Déu de Bellvitge, s/n, L’Hospitalet de Llobregat.

• Cada entrada val 5 € i es pot adquirir en el següent ENLLAÇ

• També es pot col·laborar fent un DONATIU

• El dia del torneig es podran adquirir tiquets a 1 euro i participar en el sorteig dels objectes cedits pels jugadors i youtubers de la Kings League.

Actualitat Nexe

blank

TROBADA D’AVIS I ÀVIES

Us proposem una trobada el proper 11/05/23, amb altres avis i àvies que estan vivint la mateixa situació que vosaltres, on podreu compartir experiències, inquietuds,

+ info »
blank

AJUDES PUA 2023

Han sortit aprovades les ajudes PUA 2023. Informació important: S’accepten les despeses de l’any 2021 que no es van resoldre en la convocatòria 2021. Cal,

+ info »