Un conte ple d’història i solidaritat

@DarumaVerde són la Laura amb les paraules i l’Alberto (@PerseoBambasRojas) amb els llapis. Aquests artistes solidaris han llençat el seu primer projecte conjunt, un llibre que es titula “El Rastre dels Romans: Una mica d´història romana per a noies i nois” i han volgut dedicar el seu benefici íntegre a @nexefundacio i, per tant, a la millora de la qualitat de vida de la infància amb pluridiscapacitat i les seves famílies.

És un llibre per nens i nenes de més de 8 anys, que els permetrà viatjar per la civilització romana i com perviu al voltant nostre, fent-nos molt més fàcil la vida diària: des del calendari actual, moltes de les paraules que fem servir i la relació entre els planetes i els dies de la setmana.

És un llibre preciós, tant per la gran feina que hi ha darrere i la seva aportació pedagògica, com pel compromís social dels seus autors.

Si us animeu a comprar-ho per algun nen o nena del vostre entorn, que sàpiguen que no tan sols podran aprendre història d’una manera divertida, sinó que aquest llibre significa també solidaritat envers altres infants. En aquest cas, els de Nexe i plegats heu posat el vostre granet de sorra en la construcció d’un món millor, més just i inclusiu.

La Laura i l’Albert s’han Mogut pels Quiets i esperem que tu també ho facis. Els fons rebuts els destinarem al nostre Fons de Beques Laia, perquè cap nen es quedi enrere. Ara més que mai.

El podeu adquirir clicant aquí: https://amzn.to/3kNaqSt

Actualitat Nexe