Oberta la convocatòria de les PUA 2019 (Prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat)

Oberta la convocatòria per a la Prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat (PUA) 2019 publicada el 17 de juny en el DOGC ORDRE TSF/118/2019.

El termini de presentació de sol·licituds i la documentació necessària és de dos mesos a comptar des de l’endemà de la data de publicació d’aquesta Ordre de convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. És a dir del 18 de juny al 19 d’agost del 2019.

 

  • Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant el formulari de sol·licitud que es pot obtenir a les dependències del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies o a través d’Internet, a l’apartat:

 

 

Informació, tràmits i sol·licitud 2019:  https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Ajuts-del-Programa-datencio-social-a-les-persones-amb-discapacitat-PUA

 

Us adjuntem l’ordre de convocatòria, i el full de sol·licitud. En breus us farem arribar el catàleg de productes, ja que encara no l’han penjat.

 

Per a qualsevol dubte que tingueu al respecte, podeu posar-vos en contacte amb Marta De Ossó per telèfon o via correu electrònic a martadeosso@www.nexefundacio.org (93 284 64 23/Preguntar per Marta)

Actualitat Nexe