Nova atenció a la pluridiscapacitat

La Diputació de Barcelona, La Generalitat i Nexe Fundació impulsen un projecte pilot d’aules especialitzades per atendre infants amb pluridiscapacitat que desenvoluparà la seva primera aplicació al municipi de Sant Feliu de Llobregat.
El president en funcions de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i la directora general de Nexe Fundació, Sonia Corpas, han signat un conveni de col•laboració per desenvolupar el projecte Aules d’atenció especialitzada Nexe, un projecte pilot per impulsar aules d’atenció especialitzada per a nens i nenes amb pluridiscapacitat severa des del naixement fins als 5 anys.

La directora General de Nexe Fundació, Sonia Corpas, destaca que aquesta iniciativa “s’emmarca dins d’una escola bressol convencional a partir de la qual es vol fomentar l’educació inclusiva que atengui aquests nens des del naixement fins als 5 anys en un entorn similar al que aprenen la resta de nens. A més aquesta inclusió permet que els nens i nenes amb discapacitats comparteixin moments amb nens i nenes sense discapacitat per fer l’experiència més enriquidora d’ambdós”.

Per llegir la notícia completa premeu AQUÍ

Actualitat Nexe