BEQUES Dimant - de Visscher

Beques dimant - de visscher

per a la MILLORA DE LA QUALITAT DE VIDA dels INFANTS-JOVES AMB PLURIDISCAPACITAT I LES SEVES FAMÍLIES.

Nexe Fundació, la Fundació Blanquera i l’Institut Borja de Bioètica impulsen les Beques “Dimant De Visscher” a la recerca per la millora de la qualitat de vida de la infància amb  pluridiscapacitat i les seves famílies.

 

Les beques s’atorguen en reconeixement de la trajectòria de la Sra. Cécile de Visscher, cofundadora i presidenta de Nexe Fundació, per la seva aportació a la millora dels drets dels infants i joves amb pluridiscapacitat i de les seves famílies, i en record a la generositat, solidaritat i entrega del seu marit, el Sr. Carlos Dimant, que sempre li va donar suport i la va acompanyar per fer de Nexe Fundació una entitat referent.

bases

Amb una dotació inicial de 6000 €, les beques tenen com a objectiu donar suport a iniciatives innovadores i reconèixer l’esforç i la dedicació d’entitats, professionals i estudiants que desenvolupen projectes de recerca que puguin contribuir a la millora de la qualitat de vida d’infants i joves amb pluridiscapacitat i/o de les seves famílies i a l’exercici dels seus drets a l’educació, la salut i el lleure.

Les Beques poden ser sol·licitades per associacions, fundacions, investigadors i/o estudiants (predoctorals i postdoctorals) vinculats a una universitat, grups de recerca o altres entitats sense afany de lucre, que realitzin les seves intervencions en l’àmbit territorial de Catalunya i que treballin pel desenvolupament de la població infantil i juvenil amb pluridiscapacitat i/o etiologia similar.

Si necessites més informació, escriu a beca@nexefundacio.org

Descarrega’t AQUÍ les bases completes en pdf.

jurat

El jurat estarà format per:

nexe fundació

Cècile de Visscher: Pedagoga i psicòloga. Presidenta.
Sònia Corpas: Psicopedagoga. Vicepresidenta.
Albert Fillol: Graduat en Prevenció i Seguretat Integral. Llicenciat amb Criminologia. Patró.
Maria Teresa Lloret: Investigadora Clínica. Patrona.
Sergi Nogués: Fisioterapeuta pediàtric. Cap de formació.

universitat blanquerna

Dra. Joana Mas: Doctora en Psicologia per la Universitat Ramon Llull., amb estudis de Magisteri d’Educació Infantil (UIB) y Psicopedagogia (FPCEE Blanquerna, URL). Investigadora principal del grup de “Qualitat de vida familiar i atenció precoç”.

institut borja
de bioètica

Dra. Montse Esquerda: Doctora en Medicina, especialista en pediatria, llicenciada en psicologia. Màster en Bioètica. Directora Institut Borja de Bioètica-URL, pediatra a SJD Terres de Lleida.

formulari

Complimenta el següent formulari i puja els documents que es sol·liciten:

Descarrega la plantilla per la redacció del document tècnic del projecte

Dades de contacte
Dades del projecte

impulsors

blank