2ª Edició – Taller de mindfulness

Testimonis sobre la primera edició del taller de Mindfulness 

Aprendre a practicar davant els meus pensaments i donar espai i temps a les meves reaccions davant diferents situacions. Això ha estat un gran descobriment.

He agafat espai a la vida. He après a agafar espai físic entre el que passa davant meu i jo. I això m’ajuda a respirar.

Tinc comprovat que no passa res si m’equivoco en alguna cosa, quan alguna cosa no surt realment bé, sé que cada dia puc tornar a començar.

Ara que hem acabat el taller sé que tinc eines per enfrontar-me als problemes, se que puc buscar alternatives en moments difícils.

He après a no jutjar i a no ser tant dura amb mi mateixa. A mirar com espectadora els meus pensaments i deixar-los passar sent conscient que només son això, pensaments.

He descobert que la nostra actitud davant el conflicte, ja sigui la malaltia del nostre fill o la més quotidiana de les situacions, pot ser tant o més important que la solució en sí mateixa.

Després de fer el taller em trobo moltes vegades preguntant-me…perquè em sento trista o rabiosa o impotent o neguitosa? I intento esbrinar l’origen de l’emoció o sentiment, això no fa que deixi de sentir-ho, però sí que sigui conscient del perquè i pugui fer-hi alguna cosa.

Actualitat Nexe

TROBADA D’AVIS I ÀVIES

Us proposem una trobada el proper 11/05/23, amb altres avis i àvies que estan vivint la mateixa situació que vosaltres, on podreu compartir experiències, inquietuds,

+ info »
blank

AJUDES PUA 2023

Han sortit aprovades les ajudes PUA 2023. Informació important: S’accepten les despeses de l’any 2021 que no es van resoldre en la convocatòria 2021. Cal,

+ info »