“Sota una Mirada Feliç” al HOSPITAL CLÍNIC

Avui iniciem exposició de fotografies “Sota una mirada feliç” al HOSPITAL CLÍNIC de Barcelona (3ª planta), amb fotos del Ismael Campos (pare d’una nena que venia a Nexe) i el Yves Dimant (fotògraf de Nexe).
Les fotografies són del making of del calendari mou-te pels quiets 2015 i fotos de l’Escola Bressol Les Girafes Blaves de Nexe Fundació.

L’objectiu és fer reflexionar al espectador sobre la necessitat de canviar la mirada vers les persones amb disCAPACITAT, que aprenguem a veure les seves CAPACITATS, doncs qui millor que ells com exemple de superació diària de reptes en un món no adaptat per ells.

També aprofitem per fer difusió del Calendari Mou-te pels Quiets 2016, i motivar a tots els treballadors/es A SUMAR-SE a aquesta iniciativa.

L’exposició estarà fins a finals de desembre.

Actualitat Nexe

TROBADA D’AVIS I ÀVIES

Us proposem una trobada el proper 11/05/23, amb altres avis i àvies que estan vivint la mateixa situació que vosaltres, on podreu compartir experiències, inquietuds,

+ info »
blank

AJUDES PUA 2023

Han sortit aprovades les ajudes PUA 2023. Informació important: S’accepten les despeses de l’any 2021 que no es van resoldre en la convocatòria 2021. Cal,

+ info »