EL PROPER 20 DE FEBRER NEXE FUNDACIÓ FAREM UNA FORMACIÓ AUSCULTACIÓ RESPIRATÒRIA EN NEUROPEDIATRIA

El proper mes de febrer farem una formació fisiorespiratòria per aprendre a interpretar els sorolls respiratoris i relacionar-los amb les disfuncions respiratòries pediàtriques.

Reserva la teva plaça

L’auscultació respiratòria és un sistema d’avaluació essencial per a determinar les disfuncions respiratòries en nens/es, i sobretot, en aquells que presenten patologies neurològiques o neuro-musculars.

Habitualment aquesta avaluació ha estat poc valorada, i generalment mal ensenyada, produint una situació d’inseguretat i falsos resultats en aquells professionals que la utilitzen en el seu diagnòstic funcional.

La incorporació de sistemes informàtics per a l’anàlisi físico-acústic i les guies internacionals d’experts han possibilitat incorporar un nou model d’avaluació que millora els resultats i per tant, el treball dels professionals sanitaris.

Jordi Vilaró, fisioterapeuta especialista en malalties respiratòries impartirá aquest curs on line per Nexe Fundació.

El curs serà on-line i es realitzarà mitjançant coneixements teòrics i pràctics, que combinaran l’auscultació de sorolls normals i patològics amb pràctica d’auscultació en subjectes sans i nens amb afectació respiratòria.

Uns dies abans de l’inici de la formació s’enviarà material docent que l’alumne haurà de revisar i que serà el punt de partida de la formació on-line.

La formació está dirigida  a Fisioterapeutes, Infermers/es, Terapeutes Ocupacionals, Logopedes, Mestres d’Educació Especial i altres professionals que treballin  amb persones que presenten una greu discapacitat en els àmbits d’Atenció Primerenca, Educació Especial i Residències, entre altres.

 

DESCARREGA EL PDF INFORMATIU DE LA FORMACIÓ AL SEGÜENT ENLLAÇ:

20210112__AUSCULTACIÓ RESPIRATÒRIA EN NEUROPEDIATRIA

 


Actualitat Nexe