Estudiants de la American School of Barcelona recapten fons com a projecte escolar

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Dos grups d’estudiants de la American School of Barcelona recapten fons per Nexe Fundació com a projecte escolar

En el marc de l’assignatura Social Entrepreneurship, els alumnes de primer de batxillerat de la American School of Barcelona havien d’elaborar un projecte de negoci. L’objectiu era poder cobrir despeses i recaptar fons per a una entitat sense ànim de lucre. Dos dels grups de treball van escollir a Nexe Fundació com a entitat beneficiària del seu projecte i durant uns mesos han estat venent pizzes, cookies i cupcakes entre els seus companys, recaptat així, més de 400 euros per a la nostra fundació.

És gratificant veure com des de les escoles innoven en projectes que motiven als estudiants a col·laborar amb entitats no lucratives.

En nom dels professionals, les famílies, i especialment, dels infants i joves de Nexe Fundació, agraïm a la American School of Barcelona la seva iniciativa i la confiança dipositada en nosaltres. Petits gestos com aquest, fan possible grans accions.

[/column]

Actualitat Nexe

blank

TROBADA D’AVIS I ÀVIES

Us proposem una trobada el proper 11/05/23, amb altres avis i àvies que estan vivint la mateixa situació que vosaltres, on podreu compartir experiències, inquietuds,

+ info »
blank

AJUDES PUA 2023

Han sortit aprovades les ajudes PUA 2023. Informació important: S’accepten les despeses de l’any 2021 que no es van resoldre en la convocatòria 2021. Cal,

+ info »