Aterrizar en el Mundo de la Discapacidad

Estem molt orgullosos de poder compartir amb vosaltres aquest nou vídeo de Nexe realitzat ja fa uns mesos anomenat “Aterrizar en el mundo de la discapacidad”. Aquest vídeo ha estat possible gràcies a la participació de les mares i pares que han dedicat el seu temps i energia per compartir les seves experiències amb tots nosaltres.

Aquest vídeo intenta reflectir el primer moment en que les mares i els pares s’adonen de que els seus fills tenen una discapacitat, que són diferents, que tenen i tindran unes necessitats especials.

Algú va dir una vegada que tenir un fill amb discapacitat és com aterrar en un lloc completament desconegut, on mai no havies pensat que un dia aniries i pel que tampoc no estaves preparat: no tens cap mapa, ni guia, ni tampoc no coneixes l’idioma ni saps amb el que et pots trobar. Però quan hi ets, no et queda més remei que sortir de l’habitació i posar-te a descobrir què és el que hi ha: on pots anar a menjar, com son la gent que hi viuen, fins i tot aprendre algunes paraules per comunicar-te amb ells. Cal un temps per a poder valorar tot el que aquest lloc et pot oferir.

Des de l’ àmbit de Comunicació creiem en aquest tipus d’apropament sensible i respectuós. El nostre objectiu es mostrar el que significa Nexe per tots nosaltres. Infants, mares, pares, avis, avies, germans, germanes, professionals, col·laboradors… Tots nosaltres sabem que és Nexe, i és relativament fàcil transmetre-ho cara a cara des de la pròpia experiència, però com podem explicar això, el que som i el que sentim a aquells que tenen ganes de coneixe’ns i encara no ens han descobert? Doncs una opció es fer un vídeo compartint una de les realitats que acull Nexe, i difondre-la el més enllà possible per tal de que aquells desconeguts comencin a ser més coneguts..

Per tot això, us demanen que si us agrada el vídeo i us sembla que parla també de vosaltres, del que feu i del que sentiu sent part de Nexe, compartiu-lo a les vostres xarxes i donem-li la màxima difusió possible.

Perquè la unió fa la força!

Aquí us deixo els links: https://www.youtube.com/watch?v=k8D3O2NAiPg

Actualitat Nexe